Tarjoukset

voimassa elokuussa

Favora kosteuttava hoitovoide 75 ml 10,71 e (norm. 12,60 e)

Hoitava päivä- ja yövoide kaikille ihotyypeille, myös nuorelle iholle ja meikin alle. Sisältää kosteuttavaa ksylitolia, ravitsevia avokado- ja manteliöljyjä, kirkastavaa greippiöljyä sekä rauhoittavaa aloe veraa. Hajusteeton, väriaineeton. Kehitetty yhteistyössä Allergia- ja Astmaliiton kanssa.


Beko Strong B12 150 nieltävää tablettia 29,37 e (norm. 34,55 e)

Pienikokoinen, helposti nieltävä B12-vitamiinitabletti. B12-vitamiinin tarve voi korostua muun muassa ikääntyvillä, vegaaneilla, suoliston alueen imeytymishäiriöissä sekä tiettyjen lääkeaineiden käyttäjillä. Laktoositon (maidoton), hiivaton, gluteeniton, sokeriton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Valmistettu Suomessa. 

 

Beko Strong B12 150 suussa hajoavaa tablettia   25,98 e (norm. 30,57 e)

Suussa hajoava, vahva B12-vitamiinitabletti. Miellyttävä suutuntuma ja aito mansikan maku. Pienikokoinen tabletti ei sisällä laktoosia tai muita maidon aineosia, hiivaa tai gluteenia. Makeutettu mannitolilla. Sisältää vain luonnollisia väri - ja aromiaineita. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Valmistettu Suomessa.


Favora Pehmeä Puhdistusvaahto 150ml   9,78 e (norm. 11,51 e)

Hellävarainen Puhdistusvaahto sisältää runsaasti iholle luontaista, tehokkaasti kosteutta sitovaa glyserolia. Sokerijuurikkaasta saatava betaiini rauhoittaa, suojaa ja antaa iholle silkinpehmeyttä. Kaikille ihotyypeille.