Tarjoukset

voimassa kesäkuussa

Sebamed liquid Face & Body wash 1100ml sekä Sebamed Olive Face & Body Wash 1100ml täyttöpussit 

16,96 e (norm. 19,95 e)

Erittäin riittoisa pesuneste kasvoille ja vartalolle. Koostumus sisältää uudistavaa pantenolia, hoitavaa allantoiinia, runsaasti kosteuttavia vitamiineja sekä aminohappoja. Pesun jälkeen iholla on puhdas, miellyttävän raikas ja pehmeä tunne. pH 5.5 ylläpitää ihon luonnollista tasapainoa. Normaalille iholle, myös herkälle ja ongelmaiholle. Koko perheelle!
Kasvojen ja vartalon päivittäiseen pesuun, erityisesti kuivalle ja herkälle iholle.  Pesunesteen hellävaraiset ja miedosti pesevät ainesosat jättävät ihon pehmeäksi. Oliiviöljyn tehoaineet pehmittävät ja ravitsevat ihoa

Tyrni-omega-7+GLA 2x60 kaps 38,78 e (norm. 25,34 1x60 kaps)

Kuiville limakalvoille ja herkälle iholle. Kosteuttaa, vahvistaa, suojaa ihoa ja limakalvoja. Tyrnimarjasta ja jättihelokista tärkeät rasvahapot iholle ja limakalvoille. Mukana myös sinkki, E- ja B5-vitamiinit!


Biophilus Basic strawberry 30 purutabl   11,48 e (norm.13,51)

Maitohappobakteerivalmiste kaikenikäisille. Sisältää 1 miljardia Lactobacillus rhamnosus GG ja 1 miljardi Bifidobacterium lactis -maitohappobakteereita. Mansikanmakuinen purutabletti. 

Aqualan L perusvoide 200g   8,62 e (norm. 10,14 e)

Kosteuttava, monikäyttöinen perusvoide koko perheelle. Sopii herkälle ja atooppiselle iholle sekä voidepesuihin ja meikinpoistoon. Hajustamaton.