Reseptiasiat

Lääkevaihto
Toimitamme reseptilääkkeesi joustavasti ja nopeasti odottaessasi; halutessasi voi jättää reseptit apteekkiin ja noutaa ne myöhemmin. Tarkistamme aina, onko reseptilääkkeestäsi saatavilla hinnaltaan edullisempaa, samaa lääkeainetta sisältävää vaihtokelpoista valmistetta. Kerromme vaihtomahdollisuudesta ja saat itse päättää vaihdetaanko lääkkeesi halvempaan. Lääkäri voi reseptiin tekemällään merkinnällä kieltää lääkevaihdon ja tällöin noudatamme tietysti lääkärin määräystä. Voit aina kysyä neuvoja lääkevaihdosta tai muista lääkitykseen liittyvistä asioista apteekin henkilökunnalta, neuvomme Sinua mielellämme.

Kela-asiaa
Pidäthän Kela-kortin (sairausvakuutuskortin) mukanasi asioidessasi apteekissa, tällöin saat lääkkeistäsi mahdollisen Kela-korvauksen heti apteekissa.

Lisää tietoa Kela-asioista löydät osoitteesta www.kela.fi.

Reseptien uusiminen
Voit halutessasi jättää reseptisi apteekkiin uusittaviksi, hoidamme myös eReseptien uusimisen puolestasi. Uusimiseen on hyvä varata aikaa noin 8 vuorokautta. Palvelumaksu on 3 euroa reseptien määrästä riippumatta.

Annosjakelu

Olemme jakaneet lääkkeitä annoskohtaisiin dosetteihin yli 10 vuoden ajan. Annosjakelua käytetään paljon etenkin vanhainkodeissa, mutta palvelu sopii hyvin myös yksittäisille asiakkaille, etenkin huonomuistisille henkilöille. Ennen annosjakelun aloittamista tarkistamme asiakkaan kokonaislääkityksen: mahdollisesti tarpeettomat lääkkeet ja päällekkäisyydet poistetaan neuvoteltuamme asiasta lääkärin kanssa ja myös lääkkeiden yhteensopivuudet tarkistetaan. 

Jos annosjakelu kiinnostaa Sinua, niin ota yhteyttä meihin, kerromme mielellämme lisää.